Voetbal

Afdrukken
Voetbal is de meest bekeken en beoefende sport in de wereld, het is een teamsport waarbij twee teams, bestaande uit elk 11 spelers, het tegen elkaar opnemen met behulp van een ronde bal en binnen een rechthoekig speelveld met twee doelen. De bedoeling is om zoveel mogelijk doelpunten te scoren, door de bal in het doel van de tegenstander te krijgen.
 
Belangrijkste toernooien:
 

Wereldbeker

Het belangrijkste voetbaltoernooi dat om de vier jaar wordt gespeeld onder het toezicht van de FIFA, de wereldvoetbalbond en belangrijkste autoriteit in het voetbal. Dit is ook een van de meest bekeken sportevenementen ter wereld.
Vóór de laatste fase, worden kwalificatiewedstrijden georganiseerd om het aantal nationale teams die spelen om het toernooi te winnen, te beperken.

Het huidige systeem m.b.t. de laatste fase van de Wereldbeker bepaalt de deelname van 32 landen teams die gedurende ongeveer een maand in het gastland elkaar bekampen voor de winst van het toernooi. Er zijn twee delen: een groepsfase, gevolgd door de achtste-, kwart- en halve finales met directe eliminatie. De uiteindelijke finale bepaald de wereldkampioen voor de volgende vier jaar.

Champions League
 
Dit is de grootste competitie voor clubs in de wereld en verenigt de beste teams van het Europese continent. Na een eliminatie fase, voorziet het toernooi een fase van 8 groepen van elk vier teams. De eerste twee van elke groep die zich kwalificeren, gaan door naar de achtste finales en dit tot en met de finale.

Europa League
 
Dit is de tweede grootste Europese competitie en bestaat sinds 2009, ter vervanging van de vroegere UEFA Cup. 48 deelnemende teams (10 afkomstig uit de Champions League) spelen in een groepsfase. De eerste twee van elke groep, samen met de teams die de derde positie in de Champions League hebben bereikt, gaan in directe confrontatie tot de beker wordt gewonnen.

Jupiler Pro League

De Belgische eerste klasse competitie, ook gekend onder de naam Jupiler Pro League, bestaat uit 16 landelijke teams die gedurende het Belgische voetbalseizoen elkaar bekampen. Op het einde, na de reguliere spelfase waarbij elk team tweemaal tegen elkaar heeft gespeeld, is er een speciale fase genaamd  ‘Playoff 1’ waarbij de 6 hoogst gerangschikte ploegen het nogmaals tweemaal tegen elkaar opnemen om zo te bepalen wie Belgisch voetbalkampioen wordt. De eindposite in de rangschikking is ook van belang voor deelname aan de Champions League en de Europa League.

Serie A

De belangrijkste competitie binnen het Italiaans voetbal.

Premier League

Is de belangrijkste competitie van het Engels voetbal, en door velen beschouwd als de meest competitieve ter wereld .

Primera División (La Liga)

Primera División , ook gekend als La Liga, is de belangrijkste competitie in Spanje, bekend om zijn spectaculaire karakter, en staat aan de top van landelijke kampioenschapscompetities over de ganse wereld.

Copa Libertadores

Is de belangrijkste competitie voor Zuid-Amerikaanse clubs en vormt het equivalent van de Europese Champions League. De formule is hetzelfde, met groepen van 32 deelnemende teams en met thuis -en uitwedstrijden.

Markten/Opties :

EINDRESULTAAT
In het voetbal, kan men inzetten op drie resultaten aan het einde van de 90’ reguliere speeltijd: 1, X, 2. Deze selecties bevatten ook de eventuele blessuretijd verleend door de scheidsrechter, maar zijn exclusief verlengingen en penaltyreeksen.

De mogelijke selecties zijn:
1 = Overwinning voor de thuisploeg (of overwinning voor het team aangegeven aan de linkerkant, als het evenement wordt gespeeld op een neutraal terrein).

X = Gelijkspel, geen winnaar

2 = Overwinning voor de ploeg op verplaatsing (of overwinning voor het team aangegeven in de rechter kant, als het evenement wordt gespeeld op een neutraal terrein).

Voorbeeld A: Juventus - Rome: 2-0
Winnende selectie = selectie 1

Voorbeeld B: Empoli - Fiorentina: 1-1
Winnende selectie = selectie X

Voorbeeld C: Udinese - Parma: 1-2
Winnende selectie = selectie 2

ANTE-POST OF "OUTRIGHT"
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op wie een bepaald evenement, toernooi of kampioenschap zal winnen. De ‘OUTRIGHT’ laat ook toe om te wedden op de topscorer van een toernooi .

Dit soort weddenschap, afgezien van voetbal, wordt gebruikt in veel andere sporten zoals Formule 1, tennis, wielrennen, moto GP , golf en skisport.

DUBBELE KANS
Tijdens elke voetbalwedstrijd, naast de klassieke selecties op het resultaat 1, X , 2, kan men ook inzetten op dubbele combinaties: 1X, X2, 12 . Zoals gesuggereerd door het begrip "dubbele kans " omvat dit soort weddenschap een verdubbeling van kansen om het juiste resultaat te voorzien, maar hierdoor zal ook de quotering kleiner zijn.
 
GEDEELTELIJK / TOTAAL
Dit soort weddenschap laat spelers toe om te wedden op de uitslag van de eerste helft en voor de volledige match.

De mogelijke selecties zijn: 1-1, 1-X, 1-2, X-1, XX, X-2, 2-1, 2-X, 2-2.

Voorbeeld Lazio - Cesena: eerste helft 0-0, tweede helft 2-0
Winnende selectie = selectie X-1

ALLEEN DE EERSTE HELFT
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op het resultaat van de eerste helft.
Alleen de doelpunten vóór het einde van de eerste helft zijn geldig voor dit type weddenschap.

De mogelijke selecties zijn: 1, X, 2.

ALLEEN DE TWEEDE HELFT
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op het resultaat van de tweede helft . In dit geval worden alleen de doelpunten na de pauze van de eerste helft en gescoord tijdens de tweede helft als geldig beschouwd.

De mogelijke selecties zijn: 1, X, 2.

EXACT RESULTAAT / CORRECTE SCORE
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op het exacte eindresultaat van een match aan het einde van de 90' minuten reguliere speeltijd van de wedstrijd (inclusief eventuele blessuretijd, maar exclusief verlengingen en penaltyreeksen). De quoteringen voor ‘exact resultaat’/'correcte score' liggen meestal hoger, en het is ook moeilijker om de winnende selectie te raden.

Stanleybet biedt de mogelijkheid om te wedden op het exacte resultaat, zelfs enkel voor de eerste helft. De spelregels van het spel zijn simpel: men kan wedden op het exacte resultaat van de eerste helft, ongeacht het latere eindresultaat van de wedstrijd.

Mogelijke selecties zijn: 1-0, 2-0, 2-1, 3-0, 3-1, 3-2, 4-0, 4-1, 4-2, 4-3, 0-1, 0-2, 1-2, 0-3, 1-3, 2-3, 0-4, 1-4, 2-4, 3-4, 0-0, 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, …enz.

TIJDSTIP EERSTE DOELPUNT
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden in welke periode (gespreid over minuten) het eerste doelpunt van de wedstrijd gescoord zal worden.

De mogelijke selecties worden ingesteld met intervallen van 10 minuten: 1-9, 10-19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79, 80 - einde, geen doelpunt.

Om te wedden, is het voldoende om de minuut van het eerste doelpunt van de wedstrijd tussen de verstrekte secties te selecteren, behalve wanneer de wedstrijd voorspeld wordt te eindigen zonder doelpunten (in dit geval moet het getal 0 worden geselecteerd).

AANTAL DOELPUNTEN
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op het exacte aantal doelpunten die zullen gescoord worden tijdens de wedstrijd.

De mogelijke selecties zijn: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 & gelijk of meer dan 7.

EINDRESULTAAT MET HANDICAP
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op het eindresultaat van een wedstrijd waarbij het favoriete team begint met een "handicap" van 1 of meerdere doelpunten.

De handicap verwijst altijd naar het favoriete team .

De mogelijke selecties zijn: 1, X, 2.

Voorbeeld: Juventus - Catania
Handicap van 1 doelpunt voor Juventus
Winnaar = selectie X
 
Juventus wint met het verschil van 2 of meerdere doelen ( 2-0, 3-0, 3-1, 4-0, enz.)
Winnaar = selectie 1
 
Juventus wint met het verschil van 1 doelpunt (1-0, 2-1, 3-2, 4-3, enz.)
Gelijkspel of overwinning van Catania (0-0, 0-1, 1-1, 0-2, enz.)
Winnaar = selectie 2

MULTI-GOAL KANS
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op het aantal doelpunten die zullen gemaakt worden tijdens de 90' minuten reguliere speeltijd van de wedstrijd. Waarbij men kan kiezen tussen verschillende intervallen: 0-1, 2-3, 4-5-6 of gelijk of meer dan 7.

SCOREN / NIET SCOREN
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op de mogelijkheid of een team er al of niet in zal slagen een doelpunt te maken tijdens de 90' minuten reguliere speeltijd .

De mogelijke selecties zijn:
1 = De thuisploeg scoort
2 = De thuisploeg scoort niet
3 = De ploeg op verplaatsing scoort
4 = De ploeg op verplaatsing scoort niet

UNDER & OVER 1.5 (U1.5) , 2.5 (U2.5) , 3.5 (U3.5)
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op het aantal doelpunten in een wedstrijd, met als referentiepunt de waarde van 1.5, 2.5 of 3.5 .
 
De mogelijke selecties zijn:
Under = 1 > Minder dan x doelpunten
Over = 2 > Meer dan x doelpunten gescoord tijdens de wedstrijd

In onderstaand voorbeeld, kan men inzetten op de vraag of meer dan 2,5 doelpunten zullen worden gescoord tijdens de wedstrijd :
3496 Sampdoria vs Udinese
1-2,70 / 2-1,80 (waarbij selectie 1 - Under - een quotering heeft van 2,70 & selectie 2 - Over - een quotering heeft van 1,80).

TEAMS SCOREN / SCOREN NIET
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op de mogelijkheid of beide teams tijdens de 90 minuten wedstrijd zullen scoren.

De mogelijke selecties zijn:
1 = Beide teams scoren
2 = Slechts een team of geen van beide scoort een doelpunt

Voorbeeld A: Catania - Cagliari : 1-2
Winnaar = selectie 1

Voorbeeld B: Atalanta - Palermo : 0-1
Winnaar = selectie 2

ONEVEN / EVEN
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden of het aantal gescoorde doelpunten tijdens een wedstrijd een oneven of een even aantal zal zijn. Zo zal een wedstrijd die eindigt met 2-1 een totaal aantal doelpunten van 3 (= oneven) hebben, en als de wedstrijd eindigt met 2-0 zal het een totaal aantal doelpunten van 2 (= even) hebben.
 
GAME RUN
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden op het algemene verloop van een wedstrijd, namelijk om te voorzien of een team in ’t voordeel is en de wedstrijd zal winnen, of andersom, ook in overweging nemend dat uit de verschillende selectiemogelijkheden het tot een gelijkspel kan komen.
 
Zo kan men inzetten op een wedstrijd die eindigt met een overwinning voor de ploeg op verplaatsing, ook al scoorde de thuisploeg het eerste doelpunt , of op een wedstrijd die eindigt op een gelijkspel nadat een van de twee ploegen al een voordeel had genomen.
 
Mogelijke selecties zijn:
1 = De thuisploeg scoort het eerste doelpunt en de wedstrijd eindigt met een overwinning voor de thuisploeg
2 = De thuisploeg scoort het eerste doelpunt en de wedstrijd eindigt op een gelijkspel
3 = De thuisploeg scoort het eerste doelpunt en de wedstrijd eindigt met een overwinning voor de ploeg op verplaatsing
4 = De ploeg op verplaatsing scoort het eerste doelpunt en de wedstrijd eindigt met een overwinning voor de ploeg op verplaatsing
5 = De ploeg op verplaatsing scoort het eerste doelpunt en de wedstrijd eindigt op een gelijkspel
6 = De ploeg op verplaatsing scoort het eerste doelpunt en de wedstrijd eindigt op een overwinning voor de thuisploeg
In geval van een gelijkspel zonder doelpunten in de reguliere speeltijd (0-0), worden alle inzetten terugbetaald.
 
WELKE HELFT MEER DOELPUNTEN
Dit type van spel laat spelers toe om te wedden tijdens welke helft de meeste doelpunten zullen worden gescoord.
 
Mogelijke selecties zijn:
1 = De meeste doelpunten worden gescoord in de eerste helft
X = Er worden evenveel doelpunten gescoord in beide helften
2 = De meeste doelpunten worden gescoord in de tweede helft

In geval van een gelijkspel zonder doelpunten (0-0) , wordt X ook als winnend aanzien. In het geval van een gelijkspel met doelpunten, is de winnende selectie niet noodzakelijkerwijs X.

WIE SCOORT EERST
Dit type van spel laat spelers toe om te raden wie het eerste doelpunt zal scoren .

De mogelijke selecties zijn:
1 = De thuisploeg zal eerst scoren
2 = De ploeg op verplaatsing zal eerst scoren

SUPERGOAL
Bij Supergoal is het mogelijk om het exacte resultaat van een wedstrijd te koppelen aan de eerste/laatste doelpuntenmaker.

Er zijn verschillende selectiemogelijkheden met betrekking tot de Supergoal:

Zo kan u de eerste doelpuntenmaker van de wedstrijd selecteren en koppelen aan een van de aangeboden eindresultaten; of u kan ook de laatste doelpuntenmaker van de wedstrijd selecteren en koppelen aan een van de aangeboden eindresultaten.

STRIKER & SUPER STRIKER
Dit type van spel laat spelers toe om te raden wie 1 doelpunt zal scoren op gelijk welk moment gedurende de wedstrijd (Striker) of wie tweemaal zal scoren (Super Striker).

We herinneren u eraan dat ‘Striker’ en ‘Super Striker’ niet kunnen worden gecombineerd met een eindresultaat.

Bet Booking BONUS Voetbal

U kunt cookies weigeren door de instellingen van uw browser aan te passen.Echter, als u dit doet bestaat de mogelijkheid dat u niet in staat bent de volledige website te bezoeken. Tenzij u de instellingen van uw browser aanpast, zal ons systeem cookies uitsturen wanneer u inlogt op onze website.

Er worden geen persoonlijke gebruikersgegevens verzameld door de website. Wij gebruiken cookies niet om gegevens van persoonlijke aard te verwerven, noch wordt er gebruik gemaakt van persistente cd cookies van welke aard dan ook, of systemen voor het traceren van gebruikers. Het gebruik van C.D. session cookies (die niet permanent op de computer van de gebruiker worden opgeslagen en verdwijnen wanneer de browser wordt afgesloten) is strikt beperkt tot het verzenden van sessie-id’s (bestaande uit willekeurige getallen gegenereerd door de server) noodzakelijk voor een veilige en efficiënte website. De zogenaamde session cookies, gebruikt op deze website, vermijden het gebruik van andere technologieën die zouden kunnen afbreuk doen aan de privacy van de browsende gebruikers en vermijden het overnemen van persoonlijke identificatiegegevens.